Söndag

Ja nu har helgen gått å nu sitter jag i mitt rum igen.
Gårdagskvällen tillbringades i älsklingens säng med nedladdad film till ps3an så han kunde spela på datan med sin bror så jag låg i sängen å nös å nös hela tiden medans jag tittade på hungerspelen igen såg ju den på bio i torsdags. Måste bara säga att ni måste se den.

Sen i fredags hade jag å älsklingens far ett allvarligt prat en stund å så om att jag måste te läkaren igen å tvinga dom att gö en magnetröntgen jippi å nu tvingar mamma mig att gå te läkaren å få starkare pollenmedecin. Lilla fattiga jag.

Sen idag åklte jag från Tim å hem sen vidare till kista för att klippa mig vilket jag ej gjort på typ ca 6 månader så det behövdes. Ne nu ska jag in i duschen sen blir det film eller att läsa bok..

Film

Ne nu ska jag ringa Tim sen blir det smygpremier på hungerspelen.


Titanic

Ja snart har titanic biopremier igen minns när jag såg den på den lilla biografen i Jakobsberg med mamma och pappa då det var min första film på bio. Jag var ca 10 år och skulle jätte gärna vilja uppleva det igen. Då jag minns när skeppet hade krockat och när allt vattnet krossar fönster rutorna å det lät så högt jag var helt fascinerad.


RSS 2.0