Glee

Har nyss satt på tv:en och ps2an och satt i Glee.
Så underbar serie älskar den.

Plus att jag ska nu öppna min paradis ask jag fick i julklapp, GOOTT.


Dålig bloggning

Har vart dålig på att sitta vid datan denna vecka pga att denna vecka började med ett dödsfall inte alls kul. Så då har jag vart med Tess hela veckan.
När jag inte vart med henne har jag försökt att hitta nått på rean men inte gått så bra hittade en parfym iaf, jag vet att jag fick en i julklapp men parfym går åt och den kostade bara 150 och då fick man en liten body lotion oxå.
Sen idag åkte jag till kista och kollade på stadium hittade inget så köpte 2 par nya Björn Borg trosor, asså dom trosorna är dom skönaste har nästan bara sånna och puma som är typ likadana.
Sen gick jag även in på apoteket och köpte ricinolja.

Sen har jag även funderat på nyårslöften, Har väl nått sådär men vet ej än.
Ska ni ha några?

JULEN

Julen är typ över iaf för mig, vet ej varför man firar jul och bryr mig inte heller det ända jag bryr mig om på julen är Kalle Anka.
Maten äter jag inte så mycket av.
Resten är väl bara plus om man får mysigt sällskap å paket har ej fått paket av mina föräldrar på jag vet ej hur många år, minns inte ens vad jag har fått av dom förut jo en cd-spelare å lite kläder och så är väl vad jag minns.


Imorgon kommer mamma och pappa och 2 syskon hem från båt resan och jag hoppas dom köpte en påse m&m´s till mig som mamma lovade.
Jag var hos älskade Tim.
Fick iaf lite paket,
Först en paradis ask som vanligt av hans mor och far.
Christina Aguilera´s parfym secret potion av Tim.
Nya Zelda skyward Sword.
Presentkort på sf
presentkort på stadium
200 kr av Rick.
100kr
Sen stoppad Tim in en slant till mig, Bara för att han tyckte han gett mig för lite, Sen att jag vill ha en onepiece eller en ziperall så sa vi att vi kunde betala halva var.

Stress, stress och åter stress

Nu är jag iaf ren och fin och lite len.
Just nu känns allt bara hullerombuller, Okey jag har iaf duschat fixat kläder och sånna saker det enda jag inte ackat än är iphone laddaren för den ligger på laddning nu.
Imorgon blir det upp tidigt åka iväg mot barkarby sen vidare mot danderyd och betala en räkning och nu tänker ni vf inte betala via nätet jo för jag ska inte betala så mycket som det står på räkningen, oki lite förvirrande men men jag förstår iaf och hon i kassan sa att jag skulle åka och betala den ist för det skulle bli lättare för mig och dom.

Sen ska jag hitta en klapp till till Tim, sen en till hans bror men vet ej vad.

Just nu sitter jag iaf här och äter en av mina favorit godisar eller ok det är chocklad min älskade FAZERMINT.
Ska fortsätta att städa snart

Happy

idag vart jag glad fast att jag e lite sjuk har lite feber å så.
Men men fick inte mina pengar igår så hoppades på idag så va så rastlös för jag bara väntade så vid halv 2 gick jag in i duschen sen klädde på mig sen kollade jag om jag hade fått dom och då va klockan 1 min över 2.

Så åkte te stan skulle kolla om det fanns nått pussel jag inte hade och det hade dom ännu mer glad vart jag.

Bilden vart ige bra men orkade inte ta så det blev bra klockan e lite mycke.
Köpte även en present te Nina i stan imorgon ska jag försöka hitta lite andra saker oxå te några andra.

söndag

Först kan jag säga att jag ljög lite för er det som delar första platsen med nya Zelda är en svart eller marin blå OnePiece. Men jag kommer inte få en för jag känner en viss person men annars får jag väl köpa en själv som egen julklapp.



1 vecka kvar

Idag är det en vecka kvar till julafton och bara för att jag har lite tråkigt nu så får ni se en liten önskelista i bilder, Väntar på mamma för vi ska te eagle sen och sen vidare te centrum å äta på pizzan.


Detta står högst upp.
någon spel butik.

Sen en ny parfym och då vill jag ha,
Christina Aguilera´s Secret Potion.
Från kicks eller åhlens.

Sen massa pengar men det vet jag att jag inte får så det spelar ingen roll.
Men jag behöver pengar.


Sen ett par touch vantar hur smart som helst mitt i vintern.
Och dom fungerar helt utmärkt, har testat.
Från teknikmagasinet.

Sen presentkort på bio älskar bio ska se många kommande filmer blir alltid lika glad över detta, För mig är detta en av de bästa klapparna/presenterna man kan få.
Från bion eller på pressbyrån eller 7eleven.

Sen en annan parfym som jag också vet att jag ej kommer få.
Immortal Twilight heter den.
Från kicks eller från nelly.com




Jag tror att detta är typ allt. Okey detta är bara små saker men vill ha massa större saker också men det vet jag absolut att jag inte får så det spelar ingen roll..
Det är typ en ny säng å sånna saker..
Så nu vet ni vad ni skaköpa till mig.

Sängen

Nu ligger jag i sängen igen har nyss set på en film på datan innan dess va ja hos Tess och spelade gh och Singstar. Imorgon ja eller idag beror på hur man ser på saken så har pappa km på darten så blir väl att va på Eagle halva dagen så får väl se när mamma väcker mig. Ne natti natt.


Städning

Försöker städa mitt rum men det går inge bra har så grymt ont i huvudet, har feber ont i halsen börjar jag oxå få, inte alls kul.
Ja jag har iaf kommit så långt att jag tagit rätt på kläderna som va överallt på golvet, alltid nått och en bra början.
Ja vad har man kvar då? JO.
Bädda sängen.
Fixa "skrivbordet".
Ta ner skit tvätten.
Dammsuga.
Sen säkert massa mera.

Sen när jag e klar med detta så blir det nog spela wii eller ds måste bara komma på vilket spel.
Förslag tack.

Feber

Fan vad jag hatar att ha feber det suger verkligen somnade vid 8 och vaknade vid 11 av att tim ringde så satte mig vid datan och kollade på biggest loser på 5play.
Sen efter det så kollade jag på en american pie film som slutade nyss.
så nu ska jag väl sova igen.
Och hoppas på att febern försvinner fort men det tor jag ej.
Sen kan jag inte fatta att det är jul snart, Har inga julkänslor alls det finns ingen snö bara regn.

Torsdag

Ne nu ska jag packa min träningsväska och dra mot gymmet. Känner att jag behöver åka idag har försökt hela veckan så dte har bara slutat med wii.

Nee hörs sen

Ont

Fan vad ont jag har i mitt knä sen jag slog i det. Det är blått och svullet inte bra gör skot ont när jag går å ska sträcka ut det och böja det. Be nu ska jag sova natti.


13 Dec= fars födelsedag

Ja hann inte blogga igår för först va jag danderyd sen så somnade jag för fick bara sova ca 4 timmarvaknade 3 timmar innan jag skulle åka inte så kul.
Pappa fyllde ju igår oxå grattis på dej. Så varje år när han fyller så äter vi tomtegröt super duper gott, Alla i familjen typ måste ha tårta när man fyller men inte pappa han bara säger jag ska ha gröt.
Tog kort innan jag åkte men hade ej på mig tomte luvan ute för den sitter väldigt tajt så hade min vanliga mössa.
Idag har det einte hänt så mycket eller joo vaknade lite sent men men sen hade jag ju brottom så jag slog i knäskålen i vassa kanten på byrålådan aajjj.
Just nu vet jag helt vad jag ska göra men det blir väll plugga eller spela wii tror jag..

Ont som faaan

Skulle blogga innan jag lade mig i sängen men glömde det så skriver från telen igen. Jag har ont som fan i min mun jävla visdomstand som är på väg upp kan knappt äta dricka. Aa ligger i sängen och ska sova ska upp typ 8 ska te Danderyd igen sug. Köpte även ett rött linne idag ni märker nog vf imorgon då min käre far fyller år.


Sängen

Just nu ligger jag i min nybäddade säng mysigt ska sova lite innan jag ska upp kvart i 9. Idag har jag städat busat med Theo vikt tvätt aa typ det, förutom att jag pluggade lite nyss ska nog plugga oftare man lär sig så mycket vilket är bra. Sen ska jag nog åka och träna efter jag gjort min plikt. Sen i torsdags fick jag och min syster ett par hörlurar av pappa som han fått från jobbet dom e as bra fast att det är SEBs egna som är gjorda för iPhone och iPad. Nej natti natt.


Oj Oj

Oj det va länge sen nu men nu är jag iaf här igen.
Har inte hänt så mycket förutom att jag har vart på danderyd var och varannan dag lite drygt ja.
Denna vecka har jag iaf fått lite pengar så nu har jag iaf kunnat handla hygien saker det va på tiden känns det som men det va inte så länge sen faktiskt men men, när jag köpte flux på apoteket så fick jag en tandkräm på köpet så jag slipte köpa det skönt för mig ja.
det första jag köpte va denna tröja och ett linne.super mysig..

vanligt linnefrån lindex. har typ inga linnen.
Sen så köpte jag strumpor i dag på marknaden på plattan.

vart 2 ådi pga att jag redan har ett gustaf ville ha 2  st av varje av dom pga jag älskar gustaf. Och lilla my för dom va tuffa sen tatty teddy super sööt. grodor bara för att. svampbob ser konstig bara för attjag ville visa er hur dom ser ut.

RSS 2.0