Bilder

Tänkte lägga upp några bilder på saker jag fått.


Först min super duper sötasnöleopard.

Sen min lilla vita tiger.

Sen ett nytt 3d pussel.

Sen en t-shirt med fina vargar. Oxå ett av mina favvo djur.

sommar

Åkte till Tim i fredags asså förra fredagen så va där hela helgen sen på tisdagens morgon så åkte jag, Nina och deras föräldrar iväg först  till Örebro och badade på gustavsviks äventyrsbad fast det va bara jag och Nina som badade det va helt ok där men det va dålig planlösning. Efter vi badat så åkte vi vidare till skara och sov där för att gå på skara sommarland dagen efter det va kul där fast det vart kallt hela tiden för att man va tvungen att gå upp och ner i vattnet hela tiden och alla vatten hade olika temp. Efter det så skulle vi vidare till Norrköping men på vägen stannade vi i Gränna för att köpa polkagrisar gottgott. När vi kom fram så skulle vi äta mat så jag och Nina delade på en fish´n´chips det va första gången båda åt det och det va gott. Efter det så gich Jag  och Nina ut och gick då hittade vi en bio så vi tattade på bad teacher. Sen sov vi typ vaknade åt frukost och packade vi "råkade" få med oss shampoo balsam och lite annat smått och gott. Sen satte vi oss i  bilen för att gå på kolmården det va 11 år sen jag va där sist.  Vi åkte safari linbanan det va kul och annorlunda om man gämför med när man åkte buss eller bil vilket man inte får göra nu. Vi gick runt hela parken och tittade på alla djur vi va även på delfinshowen sen åkte jag och nina delfinexpressen men den va inte kul.
Några fina giraffet jag tycker dom är häftiga.
Några super fina delfiner.
Sen två av tigrarna.
Detta är väl favvo djuren för min del fast tycker om snöleoparder oxå men har ingen bild på dom Sen så älskar jag vargar men vi fick inga bra bilder för dom va lite långt bort.
Sen så fick jag två super söta gossedjur, ett pussel och en t-shirt av dom. Men jag kan visa sen.

Rubrik

Har nyss ätit tacos gott gott. Ska nog fixa håret snart, medans färgen är i tänkte jag skriva om veckan. Städade rummet förut så kunde inte skriva då.

oki

Har inte skrivit på länge nu men men dett har sin anledning åkte till tim i fredags sen i tisdags morse åkte jag iväg kom tillbaka igen till älskling igår och sov på en gång sen nu har jag kommit hem till mig men tänktre bara  skriva detta nu tänkte skriva lite senare när solen har försvunnit bort från mitt rum

Helg

Ne snarart ska jag gå till bussen för att åka hem till tim. Vet inte vad jag ska skriva men men jag jag jag vet ej när jag kommer tillbaka puss å hej

Vamos

Ja va på jobbcenter idag som vanligt men idag va Malin där oxå. så har vart med henne tills nu. vi har gått runt och sagt vamos vamos akki akki hela dagen. Sen tappade jag min plånbok på en buss men jag fick tillbaka den efter 40 min vilket va tur. Men ne nu blir det sängen tror jag iaf.Har ju suttit på en nattbuss i 1 timme med en galen irriterande 25 åring som pratade högt så alla hörde inte okey asså.

Sen när vi va i jakan vid halv 12 så sprang jag i den gröna fina rondellen as kul för den är vågig så man håller på att ramla.

kan inte sova

klockan är 2 och jag kan inte sova ska upp vid 8 för att väcka tim och dra till soc om tim kommer upp blir det att möta han efter det. Nu tittar jag på disney channelför att se om jag kan sova till det.

Hemma

Oj vad ska jag skriva jag vet inte men men. Jag kom hem för ca 1 timme sen har vart hos Angelica först spelade vi litesen vid 1 på natten började vi titta på twilight sen efter den vart det new moon sen vart det sova lite när vi vaknade tittade vi på eclipse. Under new moon somnade jag till i typ 3 min men då väckte niklas mig sen somnade Angelica till typ lika länge men när jag vart väckt så vart jag ganska pigg men jag va ändå trött så jag orkade titta klart på filmen iaf.
Men snart ska jag sova igen.

Just nu vill jag bara prata med Tim men det får jag inte önskar bara att du kunde ringa mig nu saknar dig.

Imorgon blir det nog titta på harry potter och fixa rummet igen det ser inte bra ut. Eller så blir det ljudbok jag vet inte än men det märker vi..

Jaja god natt allihop.

Film tajm

Va och tittade på harry potter med carita igår kväll, så bra den är men jag ville inte att det skulle ta slut men nu är det det inte bra. Jag tycker att hela 7an är en av den bästa filmerna i serien men jag tycker ändå att dom missade små viktiga ditaljer men men df tycker jag det är bra om man har läst boken innan för att förstå filmen bättre.
Men men denna helg ska jag nog ha en grym film helg ska se alla hp och då menar jag alla ska börja med första filmen efter att jag har ätit mat.

vad ska ni göra då??

Bio med syrran vart det ikväll men önskar ...

Bio med syrran vart det ikväll men önskar jag fick gå med den jag älskar mest. Nu ska jag sova igen för jag har fortfarande grymt ont o huvudet.


mössa

Fortsatte att städa lite idag och ja jag hittade min mössa så nu sitter jag med den på huvudet. Lyssnar även på ljudbok just nu vet ej helt vad jag ska göra får mår inte så jätte bra känns som om att jag har feber.



Inte bästa bilderna men tog bara för att..

saknar

Fan vad det finns saker jag saknar grymt mycket, för ca en vecka sen fick jag papper om lajv igen bara tänker på att det är nästan ett år sen vilket gör att jag har små panik för jag saknar allt och alla där. Och jag ska gå på detta lajv.

Sen för ett år sen och tio dagar sen försvann en underbar kill kompis till mig och några andra, Du va så underbar så jäkla omtänksam av dig att du brydde dig så mycket om andra medans du själv va så sjuk. Minns alla små tävlingar du och jag hade på tennisen ingen av oss gav sig. Önskade bara att din kropp va lite starkare bara för att få uppleva några år till av ditt liv. Du levde alldeles för kort, du var värd att leva längre.



Jag stadade lite av mitt rum ok hela förutom sängen för jag orkade verkligen inte lyssnade på ljudbok medans jag städade mitt rum men jag råkade somna ett tag vilket ledde till att det vart sängen resten av dagen förutom duschen.


Ok vart lite rörigt känns det som men men skit samma jag bryr mig inte om det..

städa

Jajja nu ska det städas fast att jag bara sovit i 5 timmar inatt men mitt rum ser inte bra ut just nu har ju typ inte vart hemma på 1 vecka typ så..



Nej nej nej

Nej nej nej


Ja just nu ligger jag i sängen jag har ing...

Ja just nu ligger jag i sängen jag har inget nät så det får bli sms bloggning ikväll. Inatt ska jag sova jag har inte sovit på 36 timmar kunde inte sova idag. Tänkte berätta mer om sonisphere imorgon när jag har en data men jag kan börja med att säga jag saknar mina scen byggare. Jag åkte till kista idag oxå hittade lite strumpor och nya björn borg trosor och lite så...


god natt

Nej nu ska jag sova för har vart vaken i över 24 timmar. Jaja jag har iaf haft grymt trevligt i natt och grymt kul innan jag började jobba..

Sitter här i solen mellan hovet och söders...

Sitter här i solen mellan hovet och söderstadion har nyss ätit mat


Ändrade planer

Det blir att jobba imorgon ist för påtorsdag men det gör inte mig något och eftersom jag är så snäll så, så jag bytte dag.

Men nu ska jag gå och sova med lizze hörs imorgon kommer säkert något via sms

Lizzie

Nu har jag och lizzie kommit hem frrån tess hade inte så mycket att göra så åkte dit för mamma och pappa skulle hämta lille syrran i gävle hos store syrran så då tog jag med mig hunden till tess. Men nu är vi hemma igen och väntar på mor och far typ.

så jäkla bra det va så jäkla grym Han är.

imag0018 (MMS)

så jäkla bra det va så jäkla grym Han är.


Ny vecka måndag

Ja nu är det ny vecka inte så kul eller jag vet inte jo det är kul det är mycket som händer denna vecka nu har jag iaf köpt busskort och det går ut samma dag som dia psalma spelar vilket som va poängen med att jag köpte idag för idag spelar alice cooper på grönan ska snart dra dit ska byta kläder och så och vänta på att jag vet vilket tåg angelica tar så vi kan mötas samtidigt.

Tele

Nu sitter jag hemma hos älsklingen igen fast att jag skulle egentligen vara hemma hela helgen men jag mötte Nina och deras far på media så då tjatade han om att jag skulle följa dom hem. Nu sitter jag här vid datan och på att det ska laddas klart på telen har köpt en ny.Så nu är jag grymt fattig..

ingen tele

Just nu har jag ingen telfo ndet suger varken jag eller pappa får igång sen den bara la av igår när tim ringde jag kunde inte ens svara. så nu vte jag inte helt hur jag ska göra.

Sonisphere

Jaha då har jag fått veta att jag ska jobba som funktionär två dagar innan sonisphere. Så jag ska jobba på torsdagen den 7 juli ska bli skojigt. fast detta år är festivalen vid globen området och inte i stora skuggan som förra året gräs mattan är väl fortfarande inte återstäld för det va inte grän när vi gick därifrån utan en leråker. Ni kanske tänker varför jobba som funktionär man får ju inga pengar för det nej kanske inte men man får lära sig massa saker och om man visar att man vill och kan så blir det bra. Jag har jobbat som funktionär tre gången förut men då va det 8 9 dagar varje gång ist för 1 dag som nu. Denna gång ska jag jobba ett 10 timmars pass på dagen annars har jag bara jobbat natt för det mesta någon enstaka dag och då var jag på stockholmsstadion.
Denna gång står det på hemsidan att man får mat vilket vi fått förut också sen tröja så det syns att man jobbar vilken man får överallt men jag har kastat mina förra tröjor dom va inte sköna sen står det att man får inträde till festivalen men jag har ej kommit i underfun med vad dom menar helt mendet märker vi så småning om.


Kanske vart lite rörigt men det skiter jag i jag fattar det är huvudsaken..

RSS 2.0