Tönt säger jag bara

Vem fan är 24 år och börjar bli grymt kåt på hello kitty, Den har köpt svarta stora hörlurar med guldig hellokitty på båda öronen och köpt någon ny hello kitty läsk på burk, Jag tycker det är töntigt det visar bara att den personen är mera omogen än vad hon redan är. hello kitty är för barn. Eller vad tycker ni?



Idag

Idag är det ingen bra dag, det är en irriterande dag men men skit samma. Jag försöker bara ignorera allt det dryga just nu förutom min bh jag vet inte vad som hänt med den min älsklings bh e typ trasig..
Sen bara för att jag vill att tiden ska gå fortare lägger jag upp en bild på mig själv..

Fan vad irriterad jag blir nu vf har folk ...

Fan vad irriterad jag blir nu vf har folk så svårt att fatta vissa saker. Jag säger en sak vf kan dom bara inte acceptera det då? Sen hatar jag när folk har dubbel moral en viss person hatar när folk tjatar men ändå så tjatar hon själv fast att hon hatar när andra tjatar vf göra det själv då? Vad tycker ni?


Tänkte bara slänga in en bild på nya red b...

mms_img72111 (MMS)

Tänkte bara slänga in en bild på nya red bull flaskan bara för att. Ne nu ska jag duscha.


Helgen

Stack ju till älsklingen i fredags gjorde inte så mycket den dagen spelade lite spel och så sen på lördagen gjorde vi inte heller så mycket förutom att jag och Nina vart tvingade att åka och panta bara för att vi skulle få lite extra pengar för vi vart iväg tvingade till grönan igår hihi..


Kom hem idag har nyss ätit en halv kyckling sallad jag gick ner till svea och köpte middag till oss alla här hemma. Jag har även skickat in mina kvitton idag nu är det bara väntan kvar tills man får ett paket på posten hihi..

Ja idag har jag inte gjort något jag åkte ...

Ja idag har jag inte gjort något jag åkte hem till älskling. Har spelat massa spel med nina. Just nu tittar jag och tim på någon skit film på tv. Vet inte vad jag ska skriva mera men skit samma hej då vi hörs sen. Niiza


Midsommar snart

Ja nu sitter man här klarvaken igen kommer väl inte kunna sova inatt igen, Stack till jakan med halv 9 bussen imorse och kom hem vid halv 11 och då vilade jag i en och en halv timme sen har jag vart vaken igen. Och nu väntar jag på att tim ska ringa ska dit imorgon, Mys. Jag packar nog imorgon orkar inte nu sen har jag funderingar på att kapa mitt hår massor är så trött på mitt hår vet inte vad jag ska ta mig till.

Sen så tycker jag att jag känner mig knäpp just nu men vet inte varför sen så känner jag mig ensam förtillfäligt också känns som att ingen vet att jag är här.

Tänkte slänga in en bild men kom på att jag bara har den på telen så jag mmsar in den om en stund efter jag lyssnat klart på min musik som är på den orkade inte fixa en spellista på datan så.

jaha

Ja idag har jag vart och tränat med angelica fast att mitt knä inte är bra men det skiter jag i. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Jedward let loose vet inte vad  jag ska se för film kommer ändå inte somna fören ja jag vet inte. senaste dagarna har jag somat mellan 5 och 8 på morgonen.

Grönan

Idag har jag vart med tess och angelica. Men sen stack jag och tess till grönan och tittade på flogging molly.. Och åkte lite karusseller.och så skälvklart så spelades i i`m always looking at your bright side. vilket fick mig att tänka på Sonisphere när dom också speladeden låten när alla va på väg hem i geggan glömer det aldrig.

Ne nu blir det natt

Nee  u blir det nattenför mig om man lyckas somna såklart men tror det kommer dröja ett bra tag tills dess.


Inte bra

Tänkte dra till gymmet men det gick inte för först så behövde pappa sitt busskort, Sen pajade mitt knä halft igen vilket betyder inte bra. Ja så nu vet jag inte vad jag ska göra men men det löser  sig nog. Det ända jag vet är att jag inte ska röra mig från mitt rum.

kaktus

Ja vad ska man göra nu då. Jag har inte en aning om vad jag ska göra förutom att hoppa in i duschen.
Satt nyss ochtitade på mina fina kaktusar och tänkte på den jag och angelica såg igår på ikea att jag skulle vilja ha den menjag är black det är inte kul.

Nee nu ska Niiza gå och duscha men vihörs snart..

sova

Ne nu ska jag lägga mig i sängen fast jag vart nyss pigg ska upp tidigt imorgon ska sitta på soc ett tag super duper kul eller inte.

Jag har forfarande inte fått i mig min sallad så jag skiter i den nu.
Jaja sov gott alla.

Oojj

Just nu sitter jag och tvingar i mig mat haft försökt i två timmar nu men det går knappt. Idag väckte pappa mig vid kvart över ett fan vad sur jag vart somnade vid åtta imorse. Senare träffade jag angelica vi stack till ikea men det va inge kul så vi gick till coop sen stack vi bara hem har läst två kapitel i boken är snart klar igen sen typ nyss klippte jag av halva luggen den va i vägen, vet inte hur den ser ut nu tänker inte titta heller..

God natt eller god morgon

Nyss kommit hem fråbn en grymt trevlig kväll med malin plus massa andra.
Ja nu ska jagväl sova kanske eller se film och sova jag har inte bestämmt mig än vad det blir. Hoppas iaf att ni haft det bra ikväll som jag men men vi hörs senare för jag vet inte vad jag ska skriva..

lördag kväll

jag har nyss införskaffat mig ett par nya badbyxor.



Och resen av denna kväll kommer av att läsa bok och ha tv:n på i bakgrunden.
Annars har jag bara kastat lite pil med mor och far bara för att.

tröjor

Jag har kommit fram till att jag nästan inte har några tröjor har typ bara tråkiga linnen.

Dessa tröjor har jag hemma just nu sen har jag hos min lilla  pojke.
Sen har jag två linnen som jag älskar sen har jag några enfärgade..


Vilken tröja e bäst?? 
Jag gillar typ alla fast på olika sätt.

Träning

Är hemma nu efter ett bra träningspass , Det var lungt och skönt där det va bara jag och en tjej till som va där sen va det några killar som tränade i stora.
Men nu blir det sängen och film.

Träna

Just nu är jag grymt hungrig sitter och väntar på mat som är klar om 30 minuter. Efter det ska jag fixa träningskläder och sedan dra till gymmet för hård träning. Men jag har ej bestämmt vilka byxor jag ska träna i..

Ny vana

Jag börjar bli duktig jag har börjat bädda sängen varje dag men kanske inte att jag gör det när jag nyss vaknat men jag bäddar den iaf det är väl det som är huvud saken..
Eller vad tycker ni??

Vet inte

Jaha vad ska man göra förutom att leta jobb. Jag vet inte ens vad jag ska ha för kläder på mig idag allting är typ i tvätten.
ÄÄ får väl bli att läsa klart nya Gustaf och sen harry potter. Eller kanske lite tv spel jag vet inte hjälp mig..

linne

Tänkte bara lägga in en bild på ett linne jag köpte när jag och syrran va i kista för vet att det va nån som vill se..


Men nu ska jag fortsätta med mitt wii ha det så hörs vi sen..

Jaha

Jaha jag tror att detta får bli en storstada rummet dag idag. Massor av musik massor av saft då funkar det..
vad ska ni göra idag då??

Tisdag

har inte gjort så mycket idag vart med tess en stund sen va jag med angelica vi stack till kista där jag växlade små mynt,sen åkte vi till stinsen. Det va ett bra tag sen man va där. Nu är det film som gäller.

Funderar på att börja läsa sista harry potter igen innan sista delen kommer
på bio. Jag vill inte att det ska ta slut ju.

Natten

Ne nu blir det natten ska lägga mig  i sägen nu orkar inte vara vaken längre. Ikväll har jag bara kastat lite pil med mor och far trevligt. Imorgon vet jag inte vad som händer men det märker vi ne nu ska jag ligga i sängen och spela lite spel på telen natti natt..

smartson

Nu letar smartson efter 3 st testpiloter om en ny LG Cinema 3D tv Och den ska ha samma känsla som på bio. Vilken skulle vara grymt att testa pga att min tv är skit gammal och jag har får inte ens med hela bilden på min tv viken är störande.

http://smartsontestpilot.se/lgcinema3d/bli-testpilot/


Helgen

Ja inte skrivit något i helgen har inte haft tid och inte orkat.
I fredags stacj jag hem till Tim mys men på kvällen stack jag och Nina till kista och gick på bio, vi tittade på baksmällan del 2, Fan vad jag garvade ett måste asså..

Igår satte dom upp en ny dörr jag gjorde illa mig på två ställen först rev jag mig på en bräda på armen sen så råkade jag bränna mig lite påbenet på avgasröret på bilen vet ej hur jag lyckades sen badade jag och nina ist för att hjälpa.

Sen idag stack jag hem gick till mamma och pappa på eagle sen kom carita då stack jag hem och hon följde med sen stack vi till kista och shoppade lite och åt mat, sen nu är jag hemma igen nu väntar film men frågan är bara vilken..

Slut

Ja nu är skolan slut äntligen men hade bara en lektion som vanligt. Idag tittade vi på film och pratade betyg.
Vi tittade på priceless den är ganska rolig och helt ok men jag har sett den innan men det gjorde inget.
Men nu vill jag bara ha massa sol och bad ett tag innan det börjar hända saker i mitt liv som jag måste ta tag i och det är NU NU NU.
Ska börja imorgon med att ringa ett samtal sen så..



Sista dagen

Ja har vart vaken i ca tre timmar nu vilket inte är skönt för klockan är bara 0800 och jag ska inte åka fören halv 10 10. Då blir det min sista lektion sen är skolan slut men innan skolan ska jag upp till ungdomsslussen och lämna ett papper. Idag ska vi få tillbaka sista provet sen vet jag inte mera vad som sker. Jag är verkligen inte pigg asså vill bara sova men jag kan inte har försökt hur länge som helst.

ont

Nu har jag ont i min fot men skit samma så jag sitter här och tänkte lägga upp lite bilder..




Oki alla kort e inte så bra men jag lägger upp dom iaf bara för att jag e irriterad skulle fixa mitt minneskort på telen men dom flesta bilderna vart raderade så det va inte kul men har endå ganska många bilder kvar.

Natt

Ja ikväll natt har jag vart ute med några jag och en annan hade hopp tävling från en gunga det vart oavgjort båda hoppade lika långt men på ettav mina hopp så fick jag värsta framåtlutet så jag har skrapsår på ena knät det svider. Aj aj..


Sen kan vi säga grattis till Rick som blir stor idag Grattis på dig..
Och jag vill hemtillälsklingen nu nu nu..

Söndag

Vaknade hos älskling sen åkte vi iväg till barkarby för han skulle fixa en sak sen körde han hem mig. Jag gick iväg till hemköp sen åkte jag vidare till ikea och köpte lite saker. Sen har jag bara vart hemma förutom en sväng på eagle för pappa kastade lite pil. Och nu funderar jag bara på vad man ska hitta på imorgon folk säger att det ska bli varmt och massa sol så ska väl gå ut och lägga mig i solen då och hoppas på att få lite färg har märkt att jag har en sol rand vid foten som jag vill få bort den stör mig.

Varmt

Vad ska man skriva håller bara på att tänka på att det är grymt varmt och vill ut och sola och bada men har inga badkläder hos min älskling och så. Sen tänker jag på alla som kommer stanna inne i sommar pga att dom inte tycker dom är tillräckligt fina för att visa sig bland allmänheten på stranden. Men det är bara inse alla är olika kommer alltid vara så. Skäms inte för den du är, du är unik.

Glad

Ja det va skola idag men det är inte därför jag är glad. Jag är glad för att jag är hemma hos min Tim och att jag har fått mina OLW mjukisar i brevlådan när jag kom hemfrån skolan dom e jätte mysiga och parfekta i midjan super super.

Skola

Egentligen skulle vi ju haft skola igår men då var det röd dag så vi ska ha skola idag men jag är lite osäker på om folk har glömt det i min klass. Så snart sk ajag klä på mig och åka iväg. Vi ska ha prov idag om alla kommer  om dom gör det så. Om vi inte skulle ha lektion idag skulle vi sluta den 16:de och det vaingen som ville det.

Bara för att

Bara för att få lite färg här i början så kan jag visa mitt nya lakan jag köpt idag..


Det e så sött. Men min bild vart inte den bästa stog inte så bra det e ganska trång i mitt rum..

Två

Jag har ju två bloggar men den andra är mera bara skoj blogg om typ vad jag gjort och denna kommer jag ta mera allvarligt. Kommer skriva om typ vad jag gillar och inte gillar med saker och personer och saker och sen bara  lite allmänt om mig och mitt liv.

RSS 2.0