1 Feb

Asså jag orkar inte mer. Folk blir bara mer och mer känsliga för ingenting jag fattar ingenting längre heller blir bara helt förvirrad.
Men det är nått fel när folk inte ens vågar höra sanningen om en fjoll sak.
Skit samma orkar ej bry mig mer.


Ja just nu sitter jag här och väntar på att torktummlaren ska bli klar, aa typ om 1 timme.
För satte på en en maskin innan jag tittade på Glee då jag har ont om underkläder just nu hängde den å satte på tummlaren så ja vad ska man gö i en timme, kanske fortsätta städa rummet hmm.

Beslutsångest

jag har värsta beslutsångesten, Ni tycker säkert att det är en fjoll grej men det är det inte för mig. För mig handlar det om att det är samlar/prydnads saker.
jag vet ej om jag ska välja en blå pyramid eller om jag ska ta en måne som slumpas fram då den kan bli gul eller blå.


Kan säga att pyramiden har 10 bitar mindre än månen.

Helt slut

Fy satan vad jag är slut. Igår natt så kunde jag inte somna för jag frös så in i norden och jag hade 2 täcken på mig hjälpte inte. När klockan va halv 6 6 fick jag somna och då fick jag sova i 2,5 timme inte alls kul sen va det bara att gå och tvätta håret och göra sig i ordning då man skulle på begravning igen inte alls kul. Efter den gick jag och angelica hem till tess somnade där en stund sen åkte angelica iväg en stund men sen mötte jag upp henne igen då åkte vi till outlet.
När jag kom hem satte jag på Glee för att kolla sista skivanmen jag kom ett halvt avsnitt sen som jag såfår kolla det om ett tag för nu ska jag ta en tripp till centrum.


RSS 2.0