städtime

Nu ska jag städa hela mitt rum och byta lampa i taket. Super kul eller inte. Sen vet jag inte vad jag ka gö har träningsverk i magen.

nu jävlar

Nu ska jag spela mot den där bruden på wii å ska inte ge mig jag ska spela tills hon har förlorat.
har läst på vissa forum om wii sports resort så har det tagit 6 timmar för vissa att klara henne. så ska se hur lång tid det tar för mig..

arrgh

Nu kom jag ihåg vf jag ej spelat wii sports resort på länge iaf bordtennis jävla champion brud asså det går ju inte.
Blir förbannad.

Yeey

Har nyss vart och hämtat mitt paket på ica glad jag vart.
Fast nu började jag fundera på om jag är lite liten i min storlek hmm. PÅ tröjor har jag str 34 och på byxor på jeans har jag str 26 hmm. Men det jag beställde va str 34/36 byxorna va bra menm liyte stora i midjan men det kan man dra åt tröjan va lite stor vid magen men men va minsta storleken men men det funkar ändå.

rubrik

Har byggt lite pussel har en femtedel kvar nu.
Mitt paket kom ej idag hoppasdet kommer snart.
Funderar på att spela lite wii men vet ej helt finns inte så mycket att gö för kan ändå inte sova.
Snart är september slut och blir oktober det menas med höst och snart vinter jippie.


Sönda

hittade två tröjor idag eller okej det ena är ett linne.
SEn så åt jag mamma pappa å lillsysran på pizzan i centrum typ som vanligt men men..




Får i fortsättningen köra google chrome för mozilla vill inte ladda upp bilder så kan snart lägga in en bild på snygga svarta jag..

helg

förlåt för inget skrivande men va upptagen.
Först så åkte jag till Jakan för att leta bh å strumpor, hittade några strumpor iaf.
Sen mötte jag tess en stund men när hon skulle hem och jag till bussen så när jag går på parkeringen så hittar jag 100 kr så känade in 100 kr på vad jag handlade lite tur måste man ha. Kom hem gick ner påeagle där dom hade minnes turnering för en lagspelare som vart dödad för 1 år sen. vi åt sålde lotter till deras tävlingar som dom har när det är km å sånthär.
Men nu ska jag snmart dra till kista för att köpa det enda som fattas strumpbyxa om jag hittar rätt sort.

Men nu orkar jag ej skriva mer för jag måste gå på toaletten.

Nu har jag byggt lite iaf men nu ska jag s...

img_9740 (MMS)

Nu har jag byggt lite iaf men nu ska jag sova för det kommer bli en hel dag på Eagle. Har även spelat lite Wii. Köpte Kina mat till middag super gott.


pigg

är fortfarande super pigg så funderar på att fortsätta med ett pussel har bara gjort ramen och några bitar. Men måste ha taklampan tänd för min sänglampa gick för ett tag sen. hmm.

Glad

1 minut över 14 idag vart jag glad fördå hade jag fått lite pengar.
Så jag köpte display skydd till min tele,
shampoo, inpackning och dusckräm jag glömde tandkrämen.
Åkte hem sen åkte jag till barkarby skulle till stadium ich kolla strumpor men hitta inga bra. Gick till media och köpte filmen thor till min syster men jag köpte pussel till mig själv från toys'R us.
Sen satte jag mig vid datan när jag kom hem och beställde en lång tröja och sen ett par shorts som jag kan frana eller mysa i och det kommer nog nästa vecka.


02:05

Ja det är vad klockan är nu ochjag kan inte sova har försökt i 2 timmar nu vad gör man då jo jag städar rummet lite. letar rätt på en strumpa som saknas hmm men aghittar den inte.

Längtar

Jag längtar tills jag får pengar. Just nu behöver jag verkligen det.
Först så måste jag klippa mig.
sen köpa Vanliga strumpor inte låga som jag typ bara har.
Köpa mina hygienartiklar.
Ladda på mitt busskort.
Betala tele räkningen.
Sen vill jag beställa en tröja och ett par byxor.
Sen så ska jag beställa ett skal till telen
Det är väl något mer men men.
Så om jag får pengar innan fredag så blir det kista, någon som ska med?

Nu har jag läst ut nya Gustaf. Den skulle ...

img_3005 (MMS)

Nu har jag läst ut nya Gustaf. Den skulle kommit i tisdags men nej då hittade den inte då och inte i onsdags men hittade den idag äntligen.


hemma

Just nu sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar påtv3 play för stack till gymmet innan det började på tv:n. Tog en snabbis på gymmet joggade ca typ 30 min och tränade magen och ryggen. Sen  innan jag gick ner till tåget tog jag ett "samlag" för er som inte vet vad det är så är det en french hotdog med vitlöksdressing och ketchup.

Just nu ligger jag i min säng så skönt har...

Just nu ligger jag i min säng så skönt har ju legat på en luft madrass i en sovsäck inte varmt inte skönt. Men lajvet va Nice men men ska berätta mera imorgon e sjukt trött nu.


M

kom hem för typ 15 min sen va iväg och tränade lite kände att jag behövde det innan lajvet.
Det blåser som fan ute. Men innan jag stack iväg så kom tims mor och hämtade min ena väska snälltså imorgon ska jag bara släpa på ryggsäcken,gå Blir att vid halv 10 ska hinna duscha sen till KS sen vidare till Tims jobb sen hem till han sen handla sen västerås wiihii.



Ska bli grymt skönt att få slippa alla konstiga människor här i vanliga världen. Vill träffa min andra dom bästa dom som betyder saker för mig inga vanliga dryga personer.  KOmma bort från verkligheten det är det bästa som finns och det är det jag behöver just nu.


Nej nu ska jag fixa klart ryggsäcken..


stress

Är fett stressad har igentligen inte tid att sitta här så det får bli fort.
Ska snart fortsätta att sy lite sen leta reda på kläder och sen ska jag packa ner allt för imorgon kväll kommer Tims mor och hämtar mina saker till lajvet innan hon åker och jobbar så jag slipper släpa på allt.
jaja ne nu ska jag fortsätta.


Lek

Sydde nyss lite eller ganska myckert men mer ska sys, Men vet ej hur jag ska hinna med allt det är snart måndag det är inte bra har ej packat något heller men ska börja snart med lite saker som ska med har vissa saker i  en hög där jag har lagt saker som ska med som är klart.
Så nyss lekte jag lite bara för att se vad som b
ehövs göras mera som sagt det är att sy lite mera mest på byxorna och en liten bit på tröjan/klänning.
Jag vet iaf vad jag vill göra när det har kommit snö ute men frågan är om någon vill hjälpa till?

Nu är det så att blogg inte vill ladda upp bilder men men

Fixa

Just nu har kollat slutet på new moon somnade till den igår och nu satte jag på de 101 dalmatinerna.
Så nu ska jag sy färdigt allt sedan försöka packa lite som ska med.
Har även åkt till stan till buttericks och köpt fetsmink, när jag känner doften av det längtar jag massa och får idiotiska minnen tillbaka.

God mat

Idag fick jag min favvo mat chili con muchas servesa fast den va inte lika stark som den brukar men men gott gott iaf älskar pappas mat.
Vad skulle vi göra utan dig?

rubrik finns inte

E själv hemma just nu skönt.
Men ska fixa lite och städa rummet det ser för jävligt ut.
Min syster vart chockad igår haha bara för att vi har kvar en sting väska som är väldigt gammal, den är ifrån vår fotbolls tid och den va väldigt länge sen haha.

helg

Dryg dag detta har vart har inte orkar göra nått har typ feber till och från drygt ja.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsaen bok tror jag eller sefilm eller både och vet ej helt men imorgon blir det att fixa lajv saker iaf me
dans dom andra åker till farmor.

Usch

Usch och fy på detta först vaknade jag klockan 3 sen nu för 30 min sen klockan 6 detta är inte kul jag ska upp klockan 10 igentligen.
Men nu satte jag på Peter Pan bara för att haha sånus ka jag se film tills jag somnar igen.

ja du

Ja vet ej vad jag ska säga jag har tandvärk det gör oonntt jag hatar det men snart är det lajv.
Min syster kommer ner imorgon kul och mysigt lillpojken börjar bli stor ju.
Vet ej hur jag ska göra i helgen vara hemma eller åka till tim det är frågan..

Panik

Nu har jag smått panik.
ska börja praktisera imorgon inte kul men bättre det än attt sitta vid  en data på jobbcenter.
Har massa lajv saker att fixa eller inte mycket men lite som ska vara klart på fredag innan jag åker till tim för orkar ej ta med det på onsdag för ska först till ks sen möta tim sen åka direkt fast det beror på hur mycket som ska med men vad jag vet så e det en del som ska med.
Men min syster kommer antagligen i helgen med. så vet ej hur jag ska göra.

Måndag

Denna måndag gick fort va på jobbcenter kom hem vid 12 fixade lite saker hemma färgade underhåret lite tittat på tv sen nu  på svenska h fruar. Och fick ett konstigt ryck i handleden vet ej vad jag gjorde men det gör grtmt ont just nu iaf känns som om någon vridigt av benet.
Men nu ska jag sova lite ska fixa lite saker imorgon med.

Oj detta varttråkigt menmen imorgon blir det bättre.

Ledsen

Vet inte vad som hände just nu fick världens panik, Har gråten i halsen vill inte att det ska komma men det kommer komma.

Jag saknar en massa saker, Men till en sak är det bara 10 dagar kvar jag längtar grymt mycket saknar faktiskt er där i skogen det är alltid mysigt och roligt på kvällar och nätter på dagarna e det mest bara sova och ta det lungt. Men allt skratt det är underbart det är livet.

Sen världens underbaraste hund som inte längre finns men du kommer alltid att finnas i mina tankar har aldrigt tyckt om en hund så mycket som jag tyckte om dig du var alltid glad och du vart gladare när  jag kom du kom alltid och hoppade på mig du släppe aldrig mig. Fick några kort på dig av tim Älskar er.



Men nu har jag iaf lite saker att fixa till fredag hoppas denna vecka går fort. Ska göra allt för det ska gå fort. Men men nu ska jag kolla lite saker som ska fixas.

snart fredag

Kom nyss från vardafgsrummet kollat på friidrotts vm sammandrag med mor och far trevligt.
Har städat rummet idag me och spelat lite wii kulit.
Imorgon ska jag till älskling och imorgon va det 3 år sen vi vart tillsammans hihi. Så vi ska mysa lite. Ska möta han vid jobbet sen ska vi vidare till kista sen hem till han och bygga kuddfort haha.

wii

Någon som vill komma och spela lite med mej?
Har ej spelat på ett bra tag känns som om det e dags för det nu.

RSS 2.0