Hos Tim

Sitter hos Tim just nu har sovit en stund nu men är jätte trött. Nu ringde Tess oxå vill åka vindhem men mig mig men nej då ska ju iväg med Nina imorrn ju.

Bh

Mitt bh band gick nyss sönder inte bra men som tur är det att det va ett sånt man kan byta så kom nyss på att jag har ett extra par i min kläd låda men det är genomskinliga men det gör inget funkar lika bra de. Har nyss spelat lite resort men det gick inge bra ska snart spela zumba å lite epic mickey..

trötter

Så jävla trött man kan vara. Ska sova igen somnade vid 8 å vaknade 1 nu e den snart 4 såå dags att sova efter ett slitet dygn. Men hade en underbar eftermidda med älsklingen puss på dej.

Sorry

Har haft ganska mycket för mig just nu.. nu ska jag sova ska upp tidigt sen ska jag till ks en snabbis sen ska jag till stan å möta angelica för vi ska hämta ut våra biljetter till TwiDay så jävla glad jag e just nu sen ska jag försöka fixa biljetter till fan eventet oxå..

Ooj

Det här va inte bra råkade somna för 1,5 timme sen sen kommer mamma in och frågar om jag skulle göra det där vaknar i värsta rycket. Tror jag gick på toa och gjorde halva min negerbollsdeg i sömnen haha men dom vart goda iaf, har ju mitt egna recept så skulle kunna göra hela degen och rulla dom i sömnen utan att det skulle bli äckliga. Annars idag så följde jag med Tess till tandläkaren imorse så sov inget inatt.

ingen bryr sig

Fattar inte ens att min egna morsa inte ens bryr sig om mig. Hon fattar inte att jag får ont vad jag än gör hon fattar inte att jag får panik när jag ska sova. Hon bryr sig bara om 3 av mina systrar. Har aldrig fått hjälp av henne.

Irriterad

Asså jag hatar verkligen den så kallade hjälp man får här. Min läkare skulle ha ringt mig imorse men gjorde det nyss. Va hos ortopeden för över ett halv år sen gick till vårdcentralen förra veckan och sa vf händer det inget? Så nu ringde hon och frågade om jag hade lika ont ja sa värre sen sa så frågade hon om jag hade testat någon salva som jag ej hörde vad hon sa jag bara nej för det hade han inte sagt till mig nu fick jag reda på det snällt eller inte. Senm så sa hon a jag skickar en remiss till danderyds smärtklinik a men problemet är att alla inte får komma dit dom tar ju typ bara dom som dom tror har värst så jag antar att jag ej kommer få komma dit. Blir bara så arg å så less på allt jag kan ju fan inte gö nått utan att få ont.

Sorry

Sorry för inget bloggande men internet slutade fungera igår sen i onsdags stor städade vi huset. Jag som funderade på att åka till stan men det öser ner.


Tisdag glad dag

Satte mig på bussen imorse slog upp metro vart glad på en gång. Messade Nina hon vart oxå massa glad så nu ska jag fixa det som ska fixas.

Mötte Tim så jag kunde få min mobilladdare som jag glömde när jag åkte därifrånvart mera glad.

Åkte hem mamma började klaga på mitt rum igen så for till ikea förjag vägrar ha min taklampa som mamma försöker tvinga mig till så sa jag att jag ville ha spot då sa hon ok så köpte det sen så fixade jag en till handduk och 4 st tidskriftsammlare plus 2 st papplådor där jag kan ha saker i för ska tömma en låda i min byrå å fixa mina kläder bättre.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen å fortsätta skriva min lilla historia där om Pûsh.

Inte bästa bilden men men har ingen bra helbild så detta får duga..
Tycker faktisktatt hon e sööt.

Aargh

Nu är jag arg köpte ju strumpor för typ 1 vecka sen satte på mig ett idag imorse tror ni inte att det gick hål då.
Men nu ska jag packa sen ska jag dra till gymmet.

Har myst massa med älsklingen i helgen.
Men glömde min mobil laddare bajs.

RSS 2.0