Jag vet int

Just nu vet jag inte helt vad som e med mej jag känner mej inte som mej längre.
Jag saknar en viss person grymt mycket jag är inget utan dej.
Jag vet ej helt vadjag ska göra, Leka med kameran, åka och träna, åka en sväng med moppen eller sova jag vet inte.
Jag vet iaf att jag behöver nya skavsårsplåster men orkar inte fixa nu är trött.
Ne jag skriver lite senare.

Tisdag

Idag va jag med tess hela dagen satt på soc och mailade min handläggare och vi ska ha möte på torsdag om praktik och sånt, för jag klarar inte av att sitta där uppe längre.
Nu sitter jag och kollar på robinson vet inte helt vad jag annars ska göra.

Ibland älskar jag min mor hon har äntligen beställt en H2O mopp den e grym, kanske man kan få literenare i rummet.

Måndag

Har nyss ätit 2 mackor till middagen. Idag har jag vart med tess typ hela dagen faktiskt roligt vi följde med Thomas till aiks träniningsanläggning för han skulle hämta en sak, vi såg några spelare hihi sen åkte vi vidare till ikea och fikade. kom hem från tess vid fem la mig i sängen tittade lite på tv men somanade vaknade för en timme sen och nu ätit två smörgåsar. Och nu funderar jag på om man ska kolla på robinson eller ihar inte så mycket att göra förutom att skriva lite igen fick lust att skriva en lite berättelse om mig själv men ändå inte om mig ok det lät konstigt men men  förklarar sen.


Ha det bra vi hörs snart.

tjej mys med älskade syster igen.

imag0141 (MMS)

tjej mys med älskade syster igen.


Shopping

Just har jag lite tråkigt tittat på friidtott på tv:nså tänkte lägga upp lite bilder bara helt ointressant men iaf det håller mig sysselsatt ett tag..
Först lite hygien saker bara nu fanns min inpackning inne har haft en annan ett tag som jag inte tycker lika mycket om tycker denna är bäst för mig. Sen fanns det inte heller mina skavsårsplåster jag brukar köpa så tog de som fanns va ju tvungen att ha..
Sen köpte jag två filmer det vart Alice iunderlandet och Taran och den magiska kitteln.
Sen köpte jag 2 bh:ar en mörk rosa och en ljus rosa fast tänkte ta en orange ist för den mörka men den fanns inte i min storlek från lindex. Sen köpte jag en sport bh rosa oxå och ett träningslinne blått från hm. Sen ett tre pack strumpor från stadium. Sen 2 par trosor från lindex.
Sen ett par skor från inter sport, Det e vinter skor för jag orkade inte köpa ett par sommar skor nu känns onödigt eftersom det e typ höst snart så varför köpa sommar skor nu och sen vinter skor nästan direkt efter.



Det känndes upprepande men men ni får stå ut.

Chey kväll

Igår va jag med älskade tess hela dagen och kvällen vi bestämmde oss för att åka räkbåtenvfast vi åt tacos. Drack lite dansa mycket satan vad vart det vart haha.

Senare tänkte jag lägga upp lite bilder på vad jag har handlat bara för att få lite färg här.


fick en kondom på posten idag bara för att...

imag0137 (MMS)

fick en kondom på posten idag bara för att jag fyllt 23 och får inte gå på ungdomsmottagningen längre.Haha


Glad chey

Är lite glad fick lite pengar igår så mamma fick hälften till hyra och så, SEn har jag handlat lite saker oxå  Tex 2 bh, 2 trosor, en sportbh, ett träningslinne, hygien saker, ett par nya typ vinterskor fast kommer typ anvanda dom nu iaf har inge skor har gått i mina träningsskor ute vilket inte är bra. Sen har jag även fixat en annan sak fast det säger jag inte haha. Sen nu ska jag bara betala lajvet + mat plus att jag ska till ks samma dag som vi åker ut. sen ett busskort.

Detta är ovanligt ligger i sängen före 00:...

Detta är ovanligt ligger i sängen före 00:00 det är inte likt mig men tror det e för att jag gick upp 5 igår morse.


Just nu sitter jag och väntar på Malin uta...

Just nu sitter jag och väntar på Malin utanför soc. Innan va jag i jakan och åt med mamma och handlade lite med henne.


bajs

Är grymt irriterad har ej fått pengar än måste ha dom utan dom kan jag ej göra nått kan inte åka på lajvet och jag ska till ks samma dag vi hade tänkt att åka ut dit så ajg har ej bestämmt om jag ska försöka byta tid till veckan innan eller efetr men men det märker vi snart. Men just nu behöver jag skavsårsplåster och pengar på min tele. Stackoch tränade förett tag sen för astt jag va så irriterad menmitt revben knackade och det gjorde grymt ont tog väl i för hårt.

Men men nu ska jag snart ska till Tess när jag vaknat..

nu är jag på väg till gymmet men när jag k...

imag0128 (MMS)

nu är jag på väg till gymmet men när jag kommer hem måste jag leta efter min ena kontroll till tv:en. orkar inte fattar inte hur jag kan slarva bort dom hela tiden


så ser det ut nu

imag0126 (MMS)

så ser det ut nu


Rubrik

Vetinte vad jag ska skriva just nu har typ vart på soc idag sen åkte jag hem och tog en power nap sen haqr jag bara suttit vid datan. Imorgon jag jag oxå på soc sen ska jag möta angelica för vi ska åka och träna och nu ska jag börja träna massa innan vintern. Och jag vill att dom här 4 veckorna som kommer skagå fort för jag längtar massa. Sen har jag och pappa fixat tven idag kan skicka bild snart på hur det vart. Och jag bara älskar min mössasom min mamma  har gjort. så fort jag kommer hem sätter jag på mig den och har den på tills jag ska sova.

TV

Idag ska jag byta tv ska kasta ut min gamla som inte ens får med hela bilden när man ser tv det ända den dög till va att se film och spela tv spel på. men nu ska vi sätta upp den lilla tv snart som är min systers den är mindre för den är platt och man ha hela bilden med när man ser tv vilket är bra.
Nya
gamla

Ligger i sängen och ser film och ska sova ...

Ligger i sängen och ser film och ska sova vet att det är lite tidigt för mig men sov bara ca 3,5 timme Inatt så jag får sova tidigt idag god natt.


Sitter här hos tess och hjälper henne att ...

Sitter här hos tess och hjälper henne att städa lägenheten. Somnade halv 7 imorse och hon ringer halv 11 men jag hade lovat henne att komma. Men jag är faktiskt ganska pigg just nu.


torsdag

Idag när jag tänkte gå in i duschen då gick min syster in i duschen ja då fick man vänta sen åkte jag till stan med angelica och kollade lite. När vi va på åhlens vi hade nyss vart på hemköp och ska gå upp till parfymerna jo vem tror ni är där jo den super dåliga Dolph lundgren och signerar sin nya bok men vem fan bryr sig om han han är så ful och äcklig och så dålig skådis. Det va hur mycket folk som helst som stod där som vi va tvungna att gå igenom och då såg man ju han bättre men han ser inte bättre ut på nära håll.

Grattis

Det va visst inte bara min älskade som fyllde år idag det var även Juha som fyllde 40 år och lille Carl som fyllde 1 år. Fast jag och pappa brukar kalla Carl för Oscar. Så jag och dom andra här hemma gick till Carl där vi grillade och så och firade dom båda där sen va det några andra där oxå som brukar vara på eagle.

Älskling

Nu är det så här, det är lixom så att min älskade pojke fyller år idag och jag tänkte bara säga HAPPY B-DAY BABY LOVE YOU. Men det kan inte va såkul för han för han jobbar idag och vet ej om det blir så att jag träffar han idag men jag träffade han igår. Och då fik han ett litet paket hihi.

saknar och längtar

Nu längtar jag massa efter att det ska bli typ mitten av september för då blir det skogen i västerås och alla mina knäppisar. Jag har saknat det i snart ett år för jag åkte ju inte på lajvet i maj men nu ska jag dit och så är det bara. Funderar på att ta hem några saker från Tim nästa gång jag är där för jag vill fixa lite saker. Tänk er själva att bara vara i en skog nästan en hel vecka det är spå skönt och så kul saknar alla dumma störda kommentarer och när ingen kan få fart på en eld förutom jag. Som sagt det är bara vi tjejor som kan.

vinter

Ja må vara konstig men det står jag för. Jag vill ha vinter och snö nu jag längtar som faan.

Flaten

Idag stack jag och mötte angelica i stan fick låna pappas busskort så vi stack till flatenbadet, vilket jag tycker är stockholms bästa bad jag tycker värkligen om det badet. Det är nästan sand över hela stranden och inga träd som gör så det blir skugga. fast det va ettbra tag sen jag va där.

Nu vart jag sur satt och spelade ett smurf...

Nu vart jag sur satt och spelade ett smurf spel på fb men mitt i allt ska dom uppdatera sidan så att man inte kan spela åååå.


Igår

Igår var jag i stinsen orkade inte åka till stan eller jo jag orkade men jag ville inte för det tar mera på remsan. Jag va tvungen att köpa ett par skor alla mina skor är trasiga förutom mina rosa foppa tofflor och mina tränings skor men jag vill inte använda dom ute mera hade dom när jag va på sonisphere. Och så hade jag ej mycket pengar så det vart bara ett par billiga skor som duger för tillfället sen vart det ett paket strumpor oxå för dom flesta av mina är trasiga och ganska många håller på att gå sönder.

Godis

Mamma och pappa kom hem för en stund sen och jag fick en ny påse m&m´s super gott.

Dia psalma

Hur fan tänker grönan egentligen fattar inte. Hur kan dom sätta dia psalma på lilla scenen. Jo enligt grönan va det enkelt , dom tror inte att det kommer mer än 1000 pers för det är antalet lilla scenen rymmer och dom tycker att det är patetiskt att sätta ett band  på stora scenen om det inte kommer mer än 4000 pers dom vill ha ca 8-10000 pers om det ska va på stora. så vf säga att dom vill ha ca 8000 när dom säger minst 4000?

RSS 2.0