Ingen rubrik

Jag har tänkt på en sak, fan vad saker kostar pengar även det mest nödvändigaste man behöver det är fan sjukt.
Ni som inte betalar själva ännu lär märka det sen.
Asså bara en månads hygien e fan svin dyrt, Det ska va shampo, balsam, duschcream, tandkräm, deo, sen vi tjejor ska ha skydd, sen vi som får torr hud ibland eller under vissa årstider måsta ha vissa salvor fast jag kör mest på body lotion eller body butter.En sak är iaf skönt det är att munskölj håller mer än en månad samma med hyvelblad.
Sen är ju allt annat oxå svin dyrt som tex kläder skor allt.
Allt blir bara dyrare och dyrare.

tjej kväll

Sitter hemma hos Tess och har en tjej kväll bara vi 2 med varsin data och sen har båda nyss färgat håret och sköljt ur det.
Så nu sitter vi här och doppar ostbågar i vitlöks dip.


Shopping med mera

Idag va jag på soc och pratade lite bara för hon ville se hur jag mår efetr det gick jag till kvarn (min ena gamla skola) och mötte Angelica och Madde med lilla Tindra sååå sööt.
Efter skolan åkte vi till outlet på media hittade jag en film en disney klassiker till min samling som växer. Sen vart det mat på ikea köpte även 2st 2pack med örngott.
Sen åkte vi tillbaka till jakan sen så åkte vi typ hem sen gick jag på hemköp och köpte nya blad till min venus.

Igår var jag i kista skulle hitta ett par jeans men nej det gjorde ag ej med det vart ett par jeggings iaf bättre än inget sen ett svart vanligt linne och ett par svarta strumpbyxkor då dom jag har e typ när som helst trasiga.

Natti

Ligger i sängen igen har nyss tittat på Bd part 1. Har stoppat ner lite kläder i väskan för åker till Tim någon gång imorgon. Ikväll när jag tittade på biggest loser Sverige så körda jag step up på Wii samtidigt, det är smart det där ha igång Wii och träna samtidigt som man ser tv.


Natti

har nyss tittat på film, innan dess så skissade jag ner ett cv och et personligt brev blev väl helt ok.'
Efter maten byggde jag å mamma lite pussel det går iaf framåt så det är alltid nåt.
Imorgon så ska jag skriva in et på datan och skicka iväg det.
Och att jag ska upp till soc och lämna 2 papper om jag kommer upp dvs.

Slängde bara in nån.

cv mm

Hur skriver man ett bra cv plus ett bra personligt brev?
Det är dagens uppgift för mig men vet ej hur jag ska börja.
Hade ett bra cv på min mail men jag har råkat ta bort det.


Inbakad fläta

Jag har alltid velat kunna göra en inbakad fläta på mig själv.
Det va inatt jag gick in på yt och kollade på typ 1 eller 2 klipp på folk som gjorde på sig själv så nyss så testade jag en gång och det vart så här.

Kanske inte den bästa direkt men tycker den vart helt ok för att va första gången eller vad tycker ni?
Så nu gäller det bara att få den lika spänd på båda sidorna å att den ser lite bättre ut.
Övning ger färdighet.

Hatar

Asså det finns en sak jag hatar mest med att vara tjej, det är en sak man har en gång i månaden det är så sjukt irriterande.
Man känner sig typ aldrig fräsh då.
En sak e lite roligt då iaf det är när vissa killar säger hela tiden hur fan överlever ni egentligen det är inte normalt. Vi tjejor är inte normala. ok.
Längtar bara tills man slipper den, fan vad skönt det kommer bli.
Tänk när man va liten å slapp allt sånt skit man tänkte inte på nått då. Shet vad man längar tillbaka.



Glaaad

Nu är jag lite glad igen va på ica och hämtade mitt paket för ett tag sen plus att jag köpte cola till mig och min syster.
Somnade vid 5 imorse vaknade vid halv2 men mamma hade vart in med post till mig vid 11 men sket i det.
Ja igår så beställde jag en film iaf som kommer i mars längtar.
Och det är Breaking Dawn part 1 limited box edition.

Jag har limited edition box på dom andra filmerna så kände att det är en självklar sak att ha det på denna med för annars blir det konstigt då inte hela är samma.


Sen så fick jag detta i mitt paket.

Super glad ska kanske få ett till av pappa det beror på.

Lördag känns som söndag

Konstig dag idag har tyckt att det kännts som söndag hela dagen.
Har sovit å sen vart med tess åkte hem vid sjutiden gjorde tigerkaka med min lille syster vart super god.
Rensade lite i rummet eller jag satte saker i ordning. Är fortfarande super pigg vet ej vad man ska göra borde sova men kommer ej kunna.

Ledtråd

Ska ge er en liten ledtråd på vad det kan va för pussel.
Jag har detta,

Och det finns några andra jag vill ha super mycket men dessa pussel är så sjuk sällsynta. Så det är jätte svårt att få tag på dessa men jag lyckades  få tag på ett igår.
Så vilket tror ni det är av dessa.


Empire state building,    Big Ben             Tower bridge,               Eiffeltornet,       Triumfbågen,
Sen finns det ett annat som är orientexpressen som jag är ute efter.

Pussel

Jag älskar pussel speciellt 3d pussel.
jag har hittat ett pussel på tradera jag letat efter länge ca typ mer än 5 år så.
Så jag flirtade lite med mamma och pappa för det va bara 1 timme kvar på det så dom sa ok lägg bud då aa gjorde det sen när det va 5 min kvar kommer det en gubbe och lägger högre så jag får typ panik så jag lägger iaf högre än han, har typ panik hela tiden trodde han skulle lägga högre när det va typ 1 min kvar men han gjorde inte det som tur va är superglad iaf.
Men ni får inte veta vilket det är förns jag har fått det..

Jaha

Ännu en natt kan fan aldrig somna när jag väl somnat sover jag ej många timmar. Imorgon ska jag ränsa min tröjlåda ta bort sånt jag inte använder. Ska nog åka till gymmet oxå detta år har jag ett mål med min kropp och det är att få fastare lår och rumpa sen få magen att se bättre ut och försöka bli lite mer vig.


Härliga söndag

Ja vaknade vid halv 12 gich upp vid halv 1, kollade på massa skidor med mamma och carita super kul, fattar inte hur man årkar åka längdskidor upp för en jävla slalombacke helt sjukt.
Har även bäddat sängen nu och fortsätter att städa lite smått fixa lite kläder som är i byrålådan få bort lite tröjor man inte använder.

Juste när jag vaknade va Mamma å pappas kompis Tina här hon kastar dart med pappa. Ochhon bara älskade mina strumpor har lilla My strumporna på mig nu sen började mamma med att ne jag hatar hennes strumpor dom är ju neon färgade å jag vet ej vad så visade jag Tina hon bara vart har du fått tag på alla dom där häftiga strumporna.

Jag älskar strumpor bara så ni vet vet inte vad jag skulle gjort utan dom för fötter är vidrigt.

Mobil i sängen

Ja ligger i sängen nu ska sova. Idag va jag och Angelica och tittade på lejonkungen i 3D så bara bäst. Igår eller vad man nu säger när man inte har somnat än men iaf i torsdags så tittade jag och Tim på nya sharlok Holmes fick oxå 3 böcker dom 3 första true blood. Har börjat läsa lite. Sen tror jag att jag har hostat sönder mitt trasiga revben har fett ont fast på sidan å inte mitt på. Har inget nät på datan just nu så df mobilen.


torsdag

Ja just nu siier jag här ska snart hoppa in i duschen och packa för sen kommer Tim ochhämtar mig då det blir bio och mat.

Igår kväll ringde min syster och frågade om jag kunde komma in med kläder till henne alltid lika kul å komma dit. Jag får alltid höra massa roliga historier, och jag blir alltid kallad för storasyster bara för jag är längre än min syster.

Ricinolja

Ja nu sitter jag här med ricinolja i huvudet så får väl se om det är så bra som alla säger. Jag hoppas att det fungerar så bra som folk har visat då jag verkligen vill få längre och starkare hår.
Har försökt spara hur länge som helst men det vill ej så får väl se om detta vill.
Då man har sett andra testat och skrivit på sina bloggar och på dom ser man verkligen skillnad så hoppas det blir samma för mig.

Värdelös

Jag tror att väldigt många har eller känner sig värdelösa på något sett. Att mig ej lyckas med en eller en annan sak och att man jämför sig med någon annan som man tycker är mycket bättre än en själv.
Det finns inte någon som är bättre än en själv. Tänker man på att den personen är bättre eller har finare kropp vad som helst så jämför man sig hela tiden vilket inte är bra för en själv det gör bara så man mår sämre om man ej lyckas bli som den personen.
Vill man nå resultat tävla aldrig mot någon annan bara mot dig själv.
Vill du få en fin kropp ja då måste du se till att du gör rätt saker för att få det du kan inte bara ligga i sängen och bara drömma du kommer ingen vart på det.
Eller i skolan vill du bli bättre och få högre betyg ja se till att plugga en stund varje dag och inte dagen innan en uppgift ska lämnas in och sitt inte i flera timmar med samma det brukar bli så att man tappar koncentrationen och man blandar in massa annat i det ämnet och då brukar det bli mer ointressant, Man vill inte att det ska bli det.
Jag kan säga detta då jag vet hur det känns och har vart med om detta.
Ta tag i en sak från första början det lönar sig i längden.


Nej nu ska jag forsätta att fixa rummet sen så ska jag nog plugga ett kapitel plus att jag ska hoppa in i duschen. kanske lägger upp lite bilder senare om jag orkar annars imorgon.

Blider

Nu har jag rensat och sorterat bilder i mappar på datan.
Äntligen vet man vart bilderna ligger, så nu slipper man leta igenom 100 mappar.
Kastade typ lite över 400 bilder.

Städ

Idag har jag typ bara städat mitt rum vart superduper rent.
Till och med min mamma tyckte det vart super rent.
Duktig jag är.
Sen har jag även tittat på fyra avsnitt av Glee. plus dagens avsnitt av biggest loser.

Vet ej vad mer jag ska skriva just nu.

Måndag

Just nu håller jag på att städa mitt rum lite så där medans min tele är på laddning hade tänkt att åka till Jakan och säga upp mitt gymkort, plus att receptionen öppnar kl16:00.
Och städa är ett bra tidsfördriv fast att det inte är kul.

2011

Bara en liten lista från 2011. Har lite tråkigtmedans jag väntar på maten.

Vad jag spenderade mest pengar på?
Bio+ Film. Betalade inte alla bio men det kommer ändå högst upp.

Det bästa som hände under 2011?
När jag jobbade på sonisphere, va så jäkla kul saknar scenbyggarna fortfarande dom va helt underbara.
Och när vi åkte till Örebro, Skara och Kolmården då Kolmården va bäst.
Och en annan sak av det bästa va när jag kolla på Dia Psalma.

Vad jag lärt mig under 2011?
Att jag är perfekt som jag är men det går in och ut hela tiden men jag har lärt mig att inte ta åt mig när folk säger att jag väger för lite eller att jag är för smal jag vill vara så som jag är.

Vad jag längtar efter under 2012 som hände under 2011?
Helt klart Lajvet.

Det sämsta under 2011?
Att min morbror dog.

Bästa spel och film?
Lego Harry  Potter years 5-7 till ds.
Zelda skyward sword till wii.
Breaking dawn på bio och Harry potter på bio.

Bästa sakerna jag fått?
Nya spel och nya filmer, Plus Delfin pusslet tror jag för jag älskar mina 3d pussel så fina då jag inte har hittat den innan för dom är svåra att hitta, speciellt dom som har över 50 bitar i sig.


RSS 2.0